Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Mange vil på Vamp og Kringkastingsorkesteret

Fyller Arena: Vampgeneral Øyvind Staveland og Arenasjef Hege Lundh vil møte et fullt Arena fredag kveld. (Arkivfoto Østlandsposten)

Lesernes kommentarer på op.no tyder på at alle vil på Vamp og Krinkastingsorkesteret i Arena fredag kveld.

Her er et lite utdrag av kommentarene leserne har lagt inn på op.no. Kommenter gjerne din opplevelse etter konserten.

– Har lyttet til Vamp i mange år. Har også vært på flere konserter med dem. Det var min mann som fikk meg til å lytte på de. Han er jo fra Vestlandet han også.
Norløff Anne Nordfjellmark

– Vamp er fine å høre på, men jeg savner Vidar Johnsen. Han var den beste vokalisten Vamp har hatt.
Olsen

– Var på Sildajazz i Haugesund flere år på rad og en gang hyrte vi ei gammel redningsskøyte og hadde reker og øl på dekk under sightseeing til Utsira. På dekk sto høyttaleranlegget på for fult med Vamp. Sterk opplevelse som ble et minne for livet!
Knut Nerum

Vamp har god og stemningsfull musikk! Dessverre aldri fått vært på konsert med dem.
Eva Erlandsen

– Vamp er helt fantastiske, nydelig musikk, moren min er veldig fan av de, har veldig lyst å gi henne billetter i førjulsgave.
Kine Henriksen

– Jobber mye i Haugesund som er hjembyen til Vamp. Reiser som regel hjem til Stavern i Helgene og det er som regel da konserter og slikt går. Kunne gjerne tenkt meg å få vært på deres konsert i Larvik. De er de beste norske artistene ettersom Madrugada sluttet.
Elin Johansen

– Vamp er fantastisk! Har vært fan av dem i flere år. Var så heldig å overvære en intimkonsert de hadde i Leier’n i Stavern for noen år siden. Helt rått! Musikken deres går aldri av moten. Eneste man savner er Vidar Johnsen – ingen av vokalistene kan måle seg med ham.
Astrid I.

– Musikk har en strålende effekt på sinnsstemningen til mennesker. Har jeg en dårlig dag, er det bare å sette på en Vamp plate. Månemannen treffer nok meg mer enn de fleste andre låter, men det er et utallig mange andre låter som både svinger og har en fin tekst.
Hans Reidar Solberg

– Har dessverre aldri fått oppleve VAMP live, men har hørt at de er et fyrverkeri. Tviler ikke. og med et 60 personers sterkt Kringkastingsorkester bak seg, tror jeg konserten i Larvik Arena kommer til å bli en opplevelse. Hadde vært moro å vært der.
Frode Eie Larsen

– Vamp er fantastiske, de fenger oppmerksomheten vår med sine tekster og musikk. Dessverre har jeg aldri hørt de live.
Grethe B. Olberg.

– Har bodd i Haugesund tidligere og opplevd livekonserter med Jan Toft og Vidar Johnsen på vokal, men ikke Paul Hansen. Det hadde vært «jysla kjekt» og fått den muligheten nå!
Olav Bleivik

– Som ein knalltøffe haugesunder bosatt i Larvik, hadde det vært helt supert å fått sett fantastiske Vamp med kringkastingsorkesteret i Larvik Arena!
Kjersti Jacobsen

– Har vært på alle deres konserter til Vamp på Kafe Kurt og i nærområdet! Vi fikk god kontakt med guttene og de var kjempekoselig karer. Det hadde vært artig og oppleve dem på nytt i ny drakt med ny solist, nytt bandmedlem og Kringkastingsorkesteret.
Sølvi Fredriksen

– Har alltid hatt kjempesans for Vamp sin musikk. Det ville vært stort og få oppleve Vamp med kringkastingsorkesteret i ARENA.
Knut Giskås

– Har alltid vært fan av Vamp og liker godt den musikken de spiller, men har dessverre ikke vært så heldig å ha vært på noen konsert med dem. Men nå er jeg hjemme så håper jeg får oppleve mitt store idol band VAMP
Hallstein Henriksen

– Har hørt de mest kjente sangene med Vamp, men det hadde vært veldig gøy å oppleve en ordentlig konsert med dem. Det hadde blitt en topp helaften!
Richard Nilsen

– Den mest magiske konserten var nok Vamp på Stavernsøya, men de evner alltid å skape en egen stemning gjennom sitt lydbilde og sceneopptreden, både på Kafe Kurt, Bøkeskogen og Larvik Torv. Vamp sammen med Kringkastingsorkesteret som jeg nylig hørte på Tv, og som fikk   meg til å melde meg på, Herre Jessu for en kraft, dette frister.
Synnøve Andreassen

Les artikkelen som pdf

Hva synes du om «Mange vil på Vamp og Kringkastingsorkesteret»