Vamp på Nett: Vamp på Spotify Vamp på Wimp Vamp på iTunes Vamp på Platekompaniet Vamp på 7 digital Vamp på Facebook Vamp på Twitter Vamp på YouTube Vamp på EnkelKlarering.no Vamp i Gitarboka

Vamp fylte stranda

Begeistrede tilhørere applauderte. Vamp fikk stående applaus etter en heseblesende halvannen time lang konsert på Sundvolden med nytt og gammelt repertoar.

Rundt 400 publikummere hadde funnet veien til Sundvollstranda sommerscene da populære Vamp fra Haugesund inviterte til friluftskonsert fredag kveld. 
Vestlandsbandet spilte både nytt og gammelt fra sine rikholdige album. 
Stemningen steg kanskje mest da kjenninger som «Liten fuggel» og «Tir n'a noir» ble spilt, men i den nesten halvannen time lange konserten fikk vi også høre «Stille regn» og flere andre låter fra det siste albumet. 

Likte seg 
Flere instrumentallåter ble også publikum til del, og de frammøtte ga tydelig til kjenne at de likte seg på Sundvollstranda ved å gi stående applaus og sikre seg to ekstranumre. 
Været var ikke det beste for en konsert i friluft. Likevel strømmet Vamp-fansen til Sundvollstranda i god tid før det kjente bandet entret scenen. 

Godt påkledd 
Godt innpakket i tykke jakker og pledd tok publikum imot sine idoler. 
De fikk det de ønsket seg, og glemte at gradestokken lå på lav sommertemperatur med sur vind denne junikvelden. 
Vamp har gjestet Sundvollen også tidligere. Utviklingen musikalsk har tydelig gått i en mer instrumental retning hos vestlendingene, men de reddet seg med sine kjære og kjente klassikere som mange frammøtte var kommet for høre. 

- En flott opplevelse 
Blant dem som var til stede, var Holes ordfører Per R. Berger og kona Målfrid. 
- En flott opplevelse. Mange kjente og kjære låter, og noe nytt som også svarte til forventningene. Men ingen slår «Liten fuggel». Den spilte de for første gang her i Hole for syv år siden, forteller ekteparet Berger. 
Elisabeth Rustad hadde tatt med seg døtrene Hedda og Helena på Vamp-konsert. 
- Jeg har vokst opp på Karmøy, så jeg hadde en veldig god grunn for å dra hit. Jeg synes de hadde mye bra på repertoaret i kveld. 
- Vi likte mye av musikken. Vi koste oss, selv om det var kaldt, tilføyer jentene. 
Oppsummert, en flott konsertkveld på Sundvollstranda, hvor de besøkende hygget seg med god musikk, og mye godt å spise og drikke, selv om altså værgudene ikke var helt nådige mot Vamp-fansen denne «lille» St. Hansaften.

Les hele artikkelen på ringblad.no

Les anmeldelsen som pdf

Hva synes du om «Vamp fylte stranda»